Fredag - och sjuk än

Dagen snart till ända men jag har inte vågat lagt mig än. Hostade så himla mycket i natt och jag är ännu värre redan nu i halsen och lungorna - så denna natt kommer inte att bli skoj alls :-(
Och i morgon ska jag vara på skjutbanan i Björsjö 08:00. Alltid roligt att skjuta men kroppen är inte riktigt på hugget för så väldans mycket om jag ska vara ärlig.
 
Hade sista provet med eleverna som fick tillverka fusklappar - och resultatet blev samma här. De skrev, skrev och skrev på provet och nästan alla säger - nej men! Tittade ju inget alls nästan på fusklappen :)
 
Har sparat alla fuskisar och ska ha en lektion i studieteknik med dem nästa vecka. 
 
Ska testa lite mer sådana här andra sätt att bedöma på. 
 
Hem till klockan 15 för att få massage ! Min granne - i grannbyn - Erika - går kurs för att lära sig massera. Så man kan boka tid med henne så tar hon 100 kronor för 45 minuters massage. Hon behöver ha testobjekt under kursen - så jag bokade en till kur på en gång om tre veckor.
Så skönt att bli masserad så länge! Rekomenderas starkt!
 
Fanny var på kalas ikväll så jag skulle släppa in hästarna. Tänkte testa att ta in Noel själv först - är ju så bökigt att ta in två hästar samtidigt när man är själv i vårt lilla stall.
Men det gör jag inte om igen kan jag säga.
Hon fick full panik och försökte ta sig ut genom väggen - alternativt hoppa över boxväggen så jag fick i full panik ringa Per som fick komma ut och snabbt hämta in Röde.
Bara hon såg honom - så blev hon stenlugn - sicken tossig tös :-) :-)
Så själv vill hon inte vara i stallet- Hagen går mycket, mycket bättre :-)
 
 

Kommentera här: