Snöoväder = första kvällen i stallet

Hon verkar trivas bra Trött tjej

I hagen 

En spännande artikel i Aftonbladet idag

http://nyheter.destination.se/3215/har-ar-platserna-dar-tiden-statt-stilla?utm_source=AB&utm_medium=Mittspalt&utm_campaign=spokplatser&%23xtor=AD-500-[destination]-[TF_Resor_Mittspalt]-[Puff_huvudspalt]-[aftonbladet]-[spokplatser]-[]
 
Med artiklar om övergivna spännande platser - en av artiklarna var denna nedanför! Hade inte en aning om detta - har aldig ens hört talas om det!
Spännande!
 
 
 
Discovery Island, Orlando, Florida
Vi befinner oss i nöjesparken Walt Disney World i Orlando, centrala Florida, och här kunde besökarna mellan 1974 och 1999 besöka vad som först hette ”Treasure Island” och sedan ”Discovery Island” innan ön av okända skäl stängdes för allmänheten, för att aldrig öppnas igen.
Det spekulerades i att Disney upptäckte en bakterie på ön som var farlig för människor, men det har aldrig bekräftats. Någon officiell förklaring har dock aldrig getts.
Och när fotografen Shane Perez 2009 tog sig in på ön i skydd av natten med ett gäng vänner för att dokumentera spökön kunde han konstatera att Discovery Island övergivits i alla hast, de anställda hade inte ens fått tillfälle att tömma sina kontor på privata fotografier.
 
David Tanentsapf
 
 
Gör ju att man vill lära sig mer om denna mystiska ö på Disney land