Han slutade

kräkas vid två i natt och har nu druckit och ätit lite yoghurt så jag hoppas att det är över för hans del. Tydligen har flera killar i laget blivit sjuka igår när de kom hem så har vi en himla tur så är det matförgiftning.
Lär väl visa sig i eftermiddag för det måste ha varit en snabb inkubationstid - så har jag inte spytt innan nio ikväll så boooooooooorde det vara lugnt.
Fanny fick vara hemma idag utifall det är vinterkräksjukan - pratade med hennes lärare igår och de tyckte också att det var smartast. Hon blev jättebesviken då hon ville till skolan - men är så urgullig så innan jag vaknat till har hon tagit hand om alla morgonbestyren med hästarna samt gått ut med hundarna <3
Sitter här och är hungrig men är inte så motiverad att äta alls. Så äckligt att spy matrester!!! Får käka typ kräm hela dagen som rinner ur en lätt om det bli sjukdom ;)

Odette är himla lustig - hon är skendräktig igen :) Fanny har sovit på en madrass på golvet i vardagsrummet i natt och bäddat med allt - inklusive sin lilla brun svarta panda.
När jag kom in i morse var Odette och bökade runt i Fannys säng och när jag kikade på henne, stannade hon upp och stod bara där och såg skamset oskyldig ut.... Så fort jag tittade bort och inte hade fokus på henne fortsatte hon och bädda och lägga till den lilla pandan mot sin kropp och slicka den... men när jag tittade på henne tvärslutar hon precis som om hon skäms eller vill hålla det hemligt :)

Söt hund

Kommentera här: