Inväntar det sista den här helgen :)

Anton har åkt iväg på fotbollsavslutning med Per på Kyrkskolan och jag sitter och lägger upp bilder från dagens hundhoppning och försöker fixa Fannys mobil som muppar sig samtidigt som jag skriver här och har mat i mikron :)
Hundhoppningen gick bra. Fanny tävlade med Stina och vann sin klass på 20 cm!!
 
 
Roligt var att Marie kom upp med Stinas bror Ragnar! De kämde igen varandra på en gång och busade. Tyvärr kunde vi inte låta dem leka lösa då Stina höglöper just nu. Men vi ska försöka låta dem få träffas en gång innan de far upp till Härjedalen för vintern.
 
 
 
I fredags kom mitt paket från Hööks med lite nya grejer - bland annat en tävlingströja till mig och ett dressyrschabrak samt en punkponny huva till Fanny. Kommer att bli så fina så till helgen när vi tävlar :) Jag har dessutom vunnit en auktion på tradera så jag kommer att ha vita ridbyxor!! Det ni! ;)
 
 
 
 
Var ute och gosade med hästarna en stund i hagen. Hinner ingen ridning idag. Röde är så söt - går knappt att fota honom då han bara ska komma nära hela tiden.
Tur att han klarade sig bra efter omkulltrillningen i varje fall - syns inget på bakbena längre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår var ryggen så pass paj att Fanny fick rida Röde istället för mig för Malin inne i Räfsnäs. Detgick jättebra för henne och hon var duktig och lugn fastän han spökade sig lite. Han fick se koner (stora) för andra gången i sitt liv  - förra gången var på hopptävling i Kopparberg då han skulle hoppa över dem - så det var vad han gjorde - Han hoppade över konerna med Fanny ;)
Men Fanny tog det lugnt och red på så han lugnade ned sig.
 
när vi kom hem tog vi ut Coccos på ett konditionspass på travbanan och jobbade honom länge i både trav och galopp. Skönt och uppfriskande för oss alla!
Jag lyckades givetvis tappa mobilen och var tvungen att vända tbx och hämta den så Fanny fick rida hem själv. Gick bra för henne och för mig då mobilen låg snyggt och prydligt i sanden mitt i körbanan!! Men hel och fungerande och tack och lov hann det inte regna på den!
 
Per och Anton var i Ishallen hela dagen och tränade. På kvällen tog vi det mest lugnt och jag tillverkade pina coladas till mig och Per.
 
Ikväll ska vi på Antons första hocketmatch för säsongen! Den börjar klockan sex så vi ska snart åka. Sen har de bytt tid på Fannys dansträning så nu tränar hon sju till halv nio på söndagar istället. Nästan skönt då inte dagen blir så sönderhackad då.
 
 
Bild från i söndags på min fina pålle!
 
Han börjar föresten äntligen gå upp i vikt!!!
 
Nu ska jag dona ordning så vi kan fara till ishallen!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: