Det ni inte visste om ungdomar!

Jag bara måste få skriva en sak efter att återigen varit med om det - som jag för det mesta upplever varenda dag - men som om det ibland verkar allmänheten glömmer bort och media har svårt att tro på för de visar bara upp en helt annat sida.

Ungdomar och barn är helt fantastiska!

Med lite stöttning och peppning klarar de av så himla mycket saker - även om de ibland inte stannar upp och reflekterar själva över vad de faktiskt klarar av. Liksom vi vuxna är de fokuserade att titta på vad de inte klarar och inte se på allt som de faktiskt klarar,

Idag har Surs ungdomssektion återigen arrangerat en jättelyckad hundhoppning! De har planerat, gjort bana, delat upp arbetsuppgifter och skött allt själva.
De har styrelsemöte en gång i månaden och skriver protokoll, vet hur en förening fungerar och har egen ekonomi - OCH ALLA ÄR UNDER 15 ÅR!!!!!!

Rätt fantastiskt eller hur? Man kan fundera hur mycket skolmål (mål för betyg) de egentligen klarar av redan nu praktiskt men glömmer bort att berätta om när de väl sitter där i skolan? ;)

De är så jätteduktiga hela gänget och jag är så stolt över dem! Det är ungdomarna och deras engagemang som gör att man själv har styrka och ork och hjälpa dem med andra arrangemang och se till att de har roligt och får chansen att utvecklas!

Har aldrig träffat sådana ungdomar/tonåringar som media/allmänheten/skvaller målar upp! Det finns defenitivt hopp för framtiden. Dagens ungdomar är så mycket mer än vad vi någonsin var och de kommer att ta hand om jorden bättre :)

Kommentera här: